minttubengtzing

Supersvettigt

Kategori: Träning

Precis klar med kvällens pass, idag blev det som planerat spinning och core. Svetten lackade som om jag suttit i en bastu i två timmar. Otroligt jobbigt men samtidigt otroligt effektivt. Kommer förmodligen sova gott i natt. Jag gör tummen upp för dagens insats.

Bra mat

Kategori: Matlagning

Så här ska en tallrik se ut om man vill att någonting ska hända, om man vill att träningen ska ge resultat. Det här är bland det godaste jag vet. Synd att inte storsnoken gillar fisk.

Sweat

Kategori: Träning

Svetten riktigt droppade under kvällens Fsm-pass. Så otroligt skönt! Vi använde knappt några vikter alls men det behövdes ju inte heller, det spände och brände i musklerna ändå. I morgon siktar jag på att orka spinning- & corepasset för första gången på väääldigt länge. Och sedan blir det mätning med spanjacken också!

Fyra veckor börjar idag

Kategori: Träning

Hittade bilden i en tidning på gymet igår och blev inspirerad. Har ställt in siktet på resan och målet är att kunna ha på mig en magtopp om jag vill. Började dagen med 40 minuters morgonpromenad. I'm off to a good start...

Grillkväll nr 2

Kategori: Matlagning

Efter gympasset blev jag och storsnoken bortskämda med grillat hos svärmor. Vi grillade kyckling, fläskfilé, tomater och majs. Så himla gott! Till efterrätt åt vi upp resten av blåbärspajen. Bra avslut på denna helg tycker både jag och min mage. Bra och mysig dag på alla sätt.

 

Svärmor i sina mysiga tofflor. 

Brunch på Rudan

Kategori: Nöje

Knallade ner till Rudan med matsäck där svärmor låg och solade. Passade på att bli barn igen och busa lite...

Grillkväll

Kategori: Nöje

Vi avslutade dagen hos Reine med grillning. Vi gjorde egna hamburgare och hade en mängd olika dressingar och andra goda tillbehör. Till efterrätt åt vi förstås min blåbärspaj med vaniljsås och den gick hem hos samtliga runt bordet. En riktig festmåltid minst sagt.

Blåbärspaj

Kategori: Matlagning

Så här snygg blev den tillslut. Och väldigt god också!

Östnora

Kategori: Nöje

Jag och storsnoken somnade på soffan med kläderna på igår kväll och jag vaknade lagom till att hinna med Fsm-passet. En väldigt svettig timme senare åkte jag och ordnade picknickväskan och schasade upp storsnoken. Solen stekte och vi tog bilen till Östnora. Zandra, Patrik och Reine anslöt och vi låg och snackade och åt glass. En väldigt avslappnad och skön dag i solstolen i glada vänners sällskap.

Fri fredag

Kategori: Allmänt

Tog en promenad i solen i morse, handlade lite frukost och knallade hem under den klarblå himlen. Njöt av frukosten på balkongen och blev sedan hämtad av svärmor för en mezesallad på Rudan under molnen. Därifrån knallade jag till nageltjejen som snyggade till mina halvtrasiga toppar. Nu är jag hos Millan för grillkväll med spanjacken. Rödvin i glasen och entrecôte på grillen. Jag njuter av livet. Det här var det jag egentligen var minst sugen på, och det är oftast då man behöver det som mest.

Teräsmies

Kategori: Tankar

Det betyder Stålmannen. Precis vad du är för mig. Världens finaste, världens bästa på alla sätt. Ibland tror jag att jag är min egen värsta fiende, du räddar mig många gånger från mig själv. När jag försvårar underlättar du. Du ser när jag har tårna på kanten och behöver en hand att hålla i för att inte ramla. Ibland snubblar jag och då hjälper du mig upp. Du bär mig om det behövs. Du stöttar mig tills jag orkar stå själv, sen njuter du av synen när jag lär mig gå. När jag ser hinder ser du möjlighet. När jag är ledsen är du den som gör mig glad. Du är min värld. Du är allt jag vill ha och är i behov av. När jag gör fel gör du rätt. När jag blir arg behåller du lugnet. När jag är destruktiv är du konstruktiv. Vi är varandras motsatser men trots det så otroligt lika. Livet är ingen dans på rosor men med dig är det en tango. Man behöver dalar för att uppskatta bergen. Ibland kan jag tycka om att ta ett längre dopp i dalälven för att få njuta av solen på berget med dig sen. Du är allt jag nånsin bett om och nu är du här. Vill se så mycket med dig, vill visa och bli visad. Allt som varit viktigt och kärt för mig vill jag att du också ska se och förstå. Har aldrig känt så här starkt för någon, både på gott och ont. Jag älskar dig.

Ps.

Kategori: Nöje

Batman var jättebra. Välgjord och påkostad som dom tidigare filmerna. Tycker faktiskt att Christian Bale är ganska het...

Bokat och klart in i minsta detalj

Kategori: Nöje

Nu har jag bokat vår resa! En vecka i solen på ett jättefint hotell precis vid stranden och havet. Flyg, boende och transfer är ordnat och betalt. Jag är en riktig nörd när det kommer till planering, jag älskar att få planera och pilla med detaljerna. Tycker man ska ha sånt klart, alla möjliga tankar ska vara färdigtänkta och all nödvändig fakta ska vara läst så att man bara kan åka iväg och slappna av när dagen kommer. Har kollat upp hyrbil också så att vi kan ta en dagstur och se lite mer av Mallorca om vi vill.
 
 
 
Märks säkert att jag ser fram emot att åka iväg ensam med storsnoken. Jag älskar dig nåt otroligt mycket. Du är helt klart det bästa och värdefullaste jag har. Finns ingen som du!♥

Våfflor

Kategori: Mys

Avslutade blåbärs- och kantarellplocket med våfflor hos svärmor. Vi var hungriga som vargar och det var supergott! Gillar våra våffelkvällar ♥

Blåbärsskogen

Kategori: Nöje

Två timmar och ungefär 327 myggbett senare kom vi hem med en liter blåbär och ett gäng skapligt stora kantareller. Jätteskönt med lugnet och att få sitta på huk insmetad med myggmedel och plocka de små blåbären. I morgon ska jag försöka mig på min allra första blåbärspaj. Men vilket jobb det är att få ihop så lite som en liter! Jag kommer förmodligen äta med andakt och njuta av varje liten bit.

Kärlek på jobbet

Kategori: Kärlek

Denna stod och väntade på mig i lunchrummet idag. Helt otroligt god, blev alldeles lycklig när jag smakade. Är nu på jakt efter receptet, så himla god var den faktiskt! Jordgubbsmousse på chokladbotten med daimkross eller något liknande för den hade lite crunch i sig. Om en kärleksförklaring skulle ha en smak skulle den smaka så här. Nu förstår du hur god den var.

Batman

Kategori: Nöje

Bokade precis biljetter till premiären av The Dark Knight Rises till storsnoken, Robin och mig. En efterlängtad uppföljare, tror jag sett de tidigare filmerna ungefär tusen gånger. Bor ju med en filmfantast under samma tak.

Bye bye crossfit

Kategori: Träning

Det blev en kombinerad promenad- och joggingtur idag istället för gym. Är totalt osugen på att lyfta vikter, går hellre på ett pass eller crossfit. Fick dåliga nyheter apropå crossfit, de har bestämt att höja avgiften med 100%, så nu kostar det mig 100 kronor per gång att få välta däck. Känns mer eller mindre som ett rån, blev verkligen ledsen över beskedet. Får leta upp nåt gammalt däck som jag kan ha med mig till Rudan, fast det blir ju inte alls samma sak som när man är flera. Och den där peppiga instruktören som ser till att man inte ger upp förrän man är klar. Kommer saknas väldigt mycket.

Två skogsmullar

Kategori: Nöje

Det blev en kvällspromenad idag också, men denna gång i backig terräng tillsammans med svärmor. Hon ville inte gå på stigen så vi gick längs vattenbrynet, upp och ner över rötter och stenar. Mitt i allt stånkande fick svärmor syn på kantareller och blev obeskrivligt glad. Vi lyckades, eller det var väl mest hon, fylla min luva med guldet och väl hemma gjorde hon i ordning två välförtjänta knäckemackor. Så himla gott! Vi har stämt träff igen på tisdag och hon har redan plockat fram två hinkar som vi förhoppningsvis ska fylla till bredden med kantareller och blåbär som vi ska göra pajer av.

Lördagsrunda

Kategori: Allmänt

Tog en två timmar lång promenad runt Rudan så här på kvällskvisten. Så himla skönt att bara gå och tänka på allt som plötsligt dyker upp i huvudet. Andas frisk luft. Naturen överraskar med sin skönhet och enkelhet. Ett lugn infinner sig i kroppen. Jag är nog lite av en skogsmulle.

Taken from my mind

Kategori: Kärlek

Tror jag har i särklass roligaste brorsan, alla kategorier. Finns ingen människa som har så skön humor som han. Alltid ett leende på läpparna och mycket skratt på lager. Bilden innefattar allt han är för mig.

Helan går, och så kommer kräftisen

Kategori: Tankar

Och idag har dagen varit tvärtemot vad den var igår. I morse kändes det riktigt surt att cykla till jobbet. Det började regna två minuter efter att jag cyklat hemifrån. Och det regnade hela vägen till jobbet. Tjohooo. Sen tappade jag ut 43 små dressingsbägare det första jag gjorde så att alla gick sönder. Det blev en pöl av sås som tog en evighet att städa upp och jag svor en lång stund och förbannade min värdelösa morgon. Men sen gick det bara uppåt. Det kunde liksom inte bli värre. Allt flöt på som det skulle och humöret var på topp igen. Som en skön avrundning på arbetsdagen cyklade jag hem i solsken. Tror att jag är bitter på grund av den svenska sommaren som aldrig tycks infinna sig. Och blev speciellt påmind om hösten igår när första leveransen med signalkräftor kom. Är det redan dags för kräftor? Men midsommarsillen då, hann vi verkligen med den? Bortspolad sommar. Har inte ens varit ute på Djurö än. Har inte grillat en enda gång med storsnoken. Ingen uteservering eller parkhäng. Inget Gotland blev det i år heller. Nej jag är inte bitter...

Good day, bad day

Kategori: Tankar

Fick en skön start på dagen med en promenad med Natta och Caesar. En god frukost fick jag i mig också i lugn och ro. Som tack för kaffet drabbades jag av huvudvärk. Två Ipren och fem timmar senare har den fortfarande inte släppt. Känner en extrem irritation också över precis allt idag. Jobbiga kunder med tusen dumma frågor, blir hela tiden avbruten med det jag håller på med av mina kollegor och får känslan av att alla andra får göra vad dom vill utom jag. Jäkla bitterfitta man ska vara då... Längtar hem nåt otroligt till världens mysigaste storsnok just nu.

Hälften vunnet

Kategori: Allmänt

Jag klarade av hälften av gårdagens löften. Jag cyklade till och från jobbet, och när jag och storsnoken ätit tidig middag skulle jag bara blunda i max 20 minuter. Skulle bara. Och jag vaknade för 20 minuter sen. Fem timmar senare. Har hört att jag ibland är tidsoptimist men det här är ju bara löjligt. Och jag kommer förmodligen inte ha några som helst problem att sova i natt. Jag har blivit tilldelad världens största tröttmössa som åker ner över ögonen hela tiden. Måste sy in den så den passar bättre. Herregud...

Slutsegat

Kategori: Allmänt

I morgon är saken biff! Inget gnäll, inga bortförklaringar, inga undanflykter, inget slarv... Det är dags att ta sig i kragen ordentligt! Har gått in i en dimma av trötthet och lathet, känner att jag inte har någon energi till nånting! Och jag blir hopplös om det går för långt, då är det en miljon gånger jobbigare att ta sig tillbaks. Det blir som världens ondaste cirkel som jag inte har ork nog att bryta. Så därför har jag bestämt att jag inte får vara trött. I morgon går jag upp tidigare, cyklar till och från jobbet, och följer med upp till gymet för lite tyngdlyftning. SEN får jag vara hur trött och slapp som helst. Och jag ska ge fan i fikabrödet, tänker koka ägg som jag kan stoppa i mig till kaffet.
Nu kan jag med gott samvete njuta av ett Cheese- & baconmål från Max. Och jag lovar mig själv dyrt och hederligt att det jag planerat göra i morgon också ska ske. Amen.

Ryggpass på film

Kategori: Träning

Enligt storsnoken har jag fått lite mer synliga ryggmuskler. Se och bedöm själva om det är något att hurra över.
 

Sådärja!

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort det jag länge tänkt göra - tagit bort mitt facebook-konto. Känns som en befrielse, som att någon låst upp fotbojan och lyft bort bördan från mina axlar. Jag har varit totalt beroende och varit inne för att se om något nytt har hänt cirka 25-35 gånger om dagen! Det är ju ett helt absurt beteende och jag har bara inte kunnat låta bli. Så nu behöver jag inte känna att jag måste uppdatera mig, nu struntar jag i det. För händer det något viktigt hoppas jag att de personerna har mitt nummer och kan skicka ett meddelande eller ringa. Så som man gjorde förr. På stenåldern. Jag märker att jag blir helt uppstressad av all teknik och uppdatering. Vad var det för fel på morsesignaler? Ge mig två pappmuggar och ett snöre så ska jag visa hur man gör en telefon.

Mallorca

Kategori: Nöje

Ååh skulle inte vara helt fel att få lägga sig i en solstol på stranden!

Smider planer för solen

Kategori: Nöje

Jag och storsnoken planerar att åka till Mallorca i slutet på augusti för att hälsa på lillasyster och njuta av solen i en vecka. Storsnoken har fått klartecken från sitt jobb, nu återstår bara att jag får ett godkännande av min säljledare. Vore så härligt att få åka dit med storsnoken och bara vara tillsammans innan dieten drar igång. Det kommer bli en tuff höst för honom.

Slarvtisdag

Kategori: Allmänt

Sovmorgon till kvart över elva, en rejäl bit kladdkaka till "frukost" klockan tolv, horisontalläge hela eftermiddagen, ett stort lass spagetti med köttfärssås vid halv fem och nu ligger jag i sängen och tittar på Roomservice. Vart tog mina rutiner vägen? Får ta nya tag i morgon i stället. Det är så lätt att ramla ner i lathetsgropen, man får akta sig och se sig för var man går.

Åskväder

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan med storebror och spelar SongPop-turnering mot varann. Jättemysigt när det blixtrar och mullrar utanför. Gör inte många knop idag. Tänker bara vara.

Grädde på moset

Kategori: Kärlek

Vi avslutade kvällen med Cheese- & baconmenyn från Max ♥
 

Squeezing lemons with my back

Kategori: Träning

Det fotades lite idag också. Den här gången fick ryggen sig en omgång. Man skulle behöva ha ögon i nacken; hade ingen aning om att det såg ut så här bakifrån. "Wow" tänkte jag när jag såg bilderna.
 
 
 

Chokladkärlek

Kategori: Kärlek

Kunde inte motstå frestelsen... ♥
 

School's out

Kategori: Allmänt

Efter att ha velat fram och tillbaka och funderat och spånat har jag kommit fram till att jag ska tacka nej till utbildningen. Det blir nog bäst så trots allt. Storsnoken ska gå på diet om en månad och satsa allt för Luciapokalen i december. Jag har vetat om detta länge och också varit med och pushat honom till att tävla, så det känns inte mer än rätt att avstå för att ge honom kommande halvåret så att han kan koncentrera sig till hundra procent. Han skulle gjort samma sak för mig, så nu är det min tur att stötta och finnas till för honom. Känner mig tillfreds med beslutet när jag vet att jag kan plugga till våren dessutom.
Storsnokens pappa, Catta, plastbrorsa och guddotter var här på fika igår. Guddottern måste ju vara världens charmigaste tös. De hade med sig en hel kasse som kunde räckt en vecka med kladdkaka, grädde och glass. Det blev en hel del över med andra ord och jag kan nästan höra hur kladdkakan ropar på mig från kylen. Äääääät miiiiiig. Okejdå.

Work it baby

Kategori: Träning

I lördags hade storsnoken vilodag vilket innebar full fokus på mig. Han agerade coach, piska och fotograf under en timme. Det blev frivändningar med stång och en hel del pulshöjande svingar med kettlebells. Vi konstaterade också att jag blivit starkare tack vare crossfiten. Jättekul att se att det man lägger ner tid på ger tydliga resultat. Det känns väl mer än vad det syns men det är en råstyrka som kommer inifrån. Här följer bilder tagna av mästerfotografen.

Mysig tvådagars

Kategori: Nöje

En bild säger mer än tusen ord... Så här kommer fler bilder från kryssningen. Vi hade det jättetrevligt, på vägen dit åt vi trerätters på a la carte-restaurangen och på hemresan slog vi till på buffén. Under vår dag som vi spenderade i Helsingfors gick vi på torgmarknad, tittade i butiker och åt typisk finsk mat i saluhallen. Stekt strömming, köttpiroger, karelska piroger och syltmunkar. Köpte även med mig kakor för att ta med hem som mormor alltid hade när vi var små. Det kakpaketet ekade tomt innan vi hunnit lämna hamnen... Ibland behöver man verkligen ett miljöombyte. Jag passade på att ladda om mina batterier och frostade även av min usla finska. Nu flyter den som rinnande vatten igen och jag längtade hem på riktigt. Kändes skönt att komma hem till storsnoken och jag tror att båda var i stort behov av att vara ifrån varann några dagar. Känslan av att träffas igen var underbar. Jag har saknat att få längta och sakna. Den här miniresan kunde inte kommit lägligare.

Sail away

Kategori: Nöje

Väl på båten får vi ta oss till däcket högst upp och när vi öppnar dörren till vår hytt möts vi av en otrolig utsikt. Mamma har glömt att nämna att hon bokat lyxhytt med balkong och minibar. Låg länge i soffan och tittade ut genom fönstret när båten lämnade hamnen. Sveriges skärgård är så vacker.

Pink nails

Kategori: Nöje

Gym, sola, snabb vända i några butiker och sedan till nageltjejen. Här har ni resultatet. Mina nya fina knalliga naglar!

Babyshower

Kategori: Nöje

I söndags var jag bjuden på min allra första babyshower. Överrasknings-babyshower dessutom. Vi skulle fira Elins vackra mage och klockan två skulle hon bli varse om det. Hon hade blivit inbjuden i tro om att det skulle idkas familjefika. Jag, storasyster och lilltjejen åkte hem till Jessica som bor på Söder för att förbereda lite. Vi kom först och en efter en trillade de andra gästerna in och rätt snabbt fylldes den lilla tvåan upp med glada och pratiga tjejer. Vissa hade bakat, andra hade med sig ingredienser till smoothies. Sakta fylldes en buffé upp av godsaker med chokladmousse, melon- och jordgubbsspett, cupcakes och chokladbollar. När klockan började närma sig två gömde vi oss i Jessicas sovrum och försökte vara så tysta som 18 tjejer bara kunde. När Jessica gav oss klartecken tågade vi ut i vardagsrummet och Elin blev verkligen överrumplad. Hon skrattade så att tårarna rann. Sedan var det dags att skåla och gå loss på godsakerna. Vi hade lite aktiviteter inplanerade också, vi skulle bland annat med hjälp av presentsnöre gissa hur stor Elins mage var. Sedan hade alla blivit ombedda att ta med ett foto av sig själv som liten och Elin fick den svåra uppgiften att gissa vem som var vem. Vi målade på bodys till babyn och det öppnades presenter. Elin var hur glad som helst och det var verkligen lyckat. Jag hade jättetrevligt. Det är skillnad på vänskap och vänskap.

Några dagars semester

Kategori: Nöje

I morgon åker jag på kryssning till Finland med mamma och storebror. Anledningen är för att fira att mamma fyllt 60. I söndags på hennes födelsedag bjöd vi ut henne på Grodan Grev Ture och hon blev så glad. Vi skålade och det åts hummer och entrecote. Väldigt trevlig kväll och hon uppskattade det verkligen. Så i morgon har jag en del att pricka av på dagordningen innan jag kliver på båten. Ska bli skönt att byta miljö för ett par dagar och äta gott.

Snooooze

Kategori: Tankar

Vaknade elva idag, jätteskönt att få sova ut för en gångs skull. Satt uppe sent igår och sökte lite kurser för att bli behörig till utbildningen Ekonomiansvarig. Jag saknar Företagsekonomi 1 och 2 i mitt gymnasiebetyg och hittade två distanskurser nu i höst vilket innebär att om jag kommer in på dem och klarar kurserna så kan jag söka till våren. Jag vill verkligen detta. VILL VILL VILL. Skulle önska att man hade lite hjälp på traven, en personlig studievägledare som man kan ringa och be om råd och som kan underlätta på olika sätt. En ny affärsidé bara där...

Mysig morgon

Kategori: Allmänt

Fick trevligt sällskap av Natta och Caesar på min morgonpromenad följt av en efterlängtad frukost. Gröt, kokt ägg och juice.

Så otroligt kul!

Kategori: Tankar

What to do

Kategori: Tankar

Är i valet och kvalet gällande utbildningen. Känner mig kluven och inte alls säker på om jag ska satsa. Vill ju plugga ekonomi. Att lära sig planera längre fram än två veckor vore ju en bra egenskap att ha, det är inte alltid det bästa att vara impulsiv.

Älskade däck

Kategori: Träning

Fick med mig Natta på crossfit igår. Hon valde mellan ölservering eller att följa med till Årsta. Efteråt var hon glad att hon följt med. Tröttheten och energin man känner efteråt är oslagbar!

Vändning

Kategori: Allmänt

Fick ett oväntat samtal idag. Det finns en ledig plats till mig på bageri- och konditoriutbildningen med praktikplats ordnat och allt. "Om du är intresserad?" Har en del att tänka igenom, hade ju kastat ut tankarna genom fönstret och nu måste jag hitta glöden igen. Få allt att fungera. Och jag som hoppades att hon på andra sidan luren skulle säga att det handlade om ekonomiutbildningen och att jag kommit in på den, att det blivit ett missförstånd. Hade liksom glömt att jag sökt till bagare.

Spegel, spegel...

Kategori: Allmänt

Har varit på studiebesök med jobbet idag, vi har åkt till olika butiker för att hämta nya idéer och inspiration till vår delikatess. Vi hittade många bra lösningar under dagen och hann även med lunch på Texas Longhorn. Att chefen betalar restaurangbesök händer ju inte varje dag om man säger så... Väldigt gott var det i alla fall.
 
Väl hemma stog svärfar på parkeringen med svarta glaset som vi beställt. Det tog inte ens fem minuter att få upp glasskivan på väggen, och det blev så himla fint. Vi är jättenöjda. Det är lite pärlemorskimmer i den vilket ger en häftig effekt. Den fungerar lite som en spegel nästan.
Sedan blev jag hämtad av spanjacken för ett crossfit-pass igen. Idag var det ingen lek, det var en ny instruktör och vi var bara tjejer den här gången. Upplägget var lite annorlunda, mer tuffare intervaller och lite längre pauser vilket verkligen behövdes för att hinna hämta andan. Fy fasiken vad tufft det var! Kändes som att jag inte hade någon ork i kroppen alls, och jag kände mig illamående genom hela passet. I slutet fick jag uppstötningar vilket är ett väldigt bra betyg på att man jobbat hårt och tagit i. Och känslan efteråt är obetalbar. Jag kände mig så nöjd efter att ha bitit ihop både en och två gånger. Helt underbart.
 
Och så här snyggt blev det med den nya glasväggen:
 

Heldag med svärmor

Kategori: Allmänt

Idag har vi flängt runt i den röda faran. Först gick vi ner till Rudan ett par timmar och njöt av solen och en ask jordgubbar. Vi pratade av oss och jag hoppas att kloheten hinner ikapp snart. Sedan rullade hjulen mot Farsta Centrum där jag handlade textilfärg och present på Panduro. Jag ska på min allra första babyshower på söndag för storsnokens kusin, och då är tanken att vi ska måla på vita bodys till barnet. Könet har vi ingen aning om så jag valde ut könsneutrala färger. Presenten jag ska ge var ett kit där man kunde göra två tavlor av barnets hand- och fotavtryck. Hoppas att hon gillar det. Vi ska även ta med oss ett fotografi från när vi var små och låta henne gissa vem som är vem på bilderna. Ska bli jätteroligt, detta ser jag verkligen fram emot.
Sedan hämtade vi storasyster och åkte till thaien för att fylla våra hungriga magar. Jag älskar deras gula curry med kyckling, tror jag ätit den de senaste tio gångerna vi ätit där.
Mums ♥

Crossfit

Kategori: Träning

Blev meddragen av spanjacken till Årstafältet idag för ett crossfit-pass. Efter en vild bilfärd hittade vi dit och körde igång. Vi välte traktordäck, rushade upp för en kulle, utfallssteg, burpees, plankan, armhävningar, ja you name it. Crossfit innebär funktionsträning, man använder sin egen kropp och vikt som tyngd och tar det man har i omgivningen. I detta fall då däck, rep, en släde och en kulle. Det behöver inte vara svårare än så, och jag hade inte en tanke på att det var jobbigt. Jag fokuserade hundra procent på vad som skulle göras härnäst och satsade järnet. Helt plötsligt, som på fem minuter, var vi klara. Så himla roligt! Jag fick verkligen mersmak. På onsdag ska vi dit och välta lite däck igen. Brutalt befriande, precis i min smak. Lite råare liksom.