minttubengtzing

Förändring, förbättring...?

Kategori: Allmänt

Gårdagen började med att jag kommer till jobbet och för femtielfte gången i rad får man börja städa och plocka och inse att man kommer vara ensam till tio innan nästa börjar. Inga problem när det är så ibland, men när man varje dag får börja med att göra det som inte hunnits med kvällen innan blir man ju less. Och sen på det hinna göra allt som ska göras på morgonen. Kände bara att jag inte orkar det här nåt mer. Less var bara förnamnet av vad jag var igår. Resten är historia.
Känns nästan som att jag blivit bönhörd efter mitt sammanbrott igår. Fick nyss ett samtal, jag ska på arbetsintervju på måndag. Nervöst! Har sökt en tjänst som finsktalande kundtjänstmedarbetare på ett företag som riktar in sig på betalningslösningar inom e-handel. De skickar t ex ut fakturan om man handlar på Nelly.se och en rad andra e-butiker. "Ett ungt företag med obegränsade utvecklingsmöjligheter". Det är som balsam i mina öron. Tänk om jag kunde få ett arbete på kontorstid och inte jobba helger. Skulle kunna börja plugga lite också. Nej nu ska jag inte måla upp för mycket. Men detta kan definitivt öppna nya dörrar för mig. Hoppas lite ändå, det vore ju underbart om dom valde mig.

Summering

Kategori: Allmänt

Dagens tankar från gymets massagestol

Kategori: Tankar

Efter en hemsk arbetsdag med ett sammanbrott och tårar så hämtade storsnoken mig och vi hämtade ut nya bilen. Den är superfin och min favorit sedan länge. Ska hämta lillasyster och avsluta denna dag med en mysig middag. Från botten till toppen, hoppas jag är gladare imorgon.

Snigelfinne

Kategori: Allmänt

Har varit en slagen hjälte i flera veckor nu. Trötthet och konstant huvudvärk trots extremt mycket sömn och alvedon har inte hjälpt ett dugg. Varje morgon har jag känt mig förkyld när jag vaknat; tryck i bihålorna, konstig i halsen och ont i kroppen. Så fort jag fått chansen har jag sovit, både på lunchen på jobbet och direkt när jag kommit innanför dörren hemma har jag slängt mig i soffan och somnat. Spanjacken frågade om mina ögon kändes irriterade och kliade, och vi konstaterade därmed att jag lider av pollen. Jag har aldrig haft någon allergi tidigare förutom när jag under en kort period som liten inte tålde kanelbullar. Blev svullen och fick röda prickar men det är inget som besvärat mig sen tre års ålder. I samråd med en läkare har jag nu införskaffat laktosfria antihistamintabletter och håller tummarna för att dessa ska hjälpa. Att må så här dåligt har gjort att jag varit grinig och gnällig, lättirriterad är bara förnamnet. Tycker uppriktigt synd om storsnoken som fått dras med mig senaste tiden... Har varit en riktig elaking, usch.

Måste komma på ett sätt att gottgöra honom...!?

Zzzzöndag

Kategori: Allmänt

Jag har slagit personligt rekord i trötthet den här veckan. Min dygnsrytm är mer rubbad än någonsin, har fortfarande inte lyckats vända tillbaka min inre klocka som verkar ha fastnat i Miamitid. Jag somnar utan att riktigt märka det själv. Sover dåligt och för få timmar åt gången. Gärna mitt på dagen så att man inte kan somna på kvällen. Hoppas detta släpper snart så man kan bli lite normal igen och få sin välbehövliga skönhetssömn.
På jobbet är det full rulle som vanligt, och nu är den nya delidisken äntligen på plats! Nya färdigrätter, ny inredning och allt är så fräscht. Märkte bara idag en ökad försäljning, söndagar som annars brukar vara lite lugnare. Kunderna stannar och tittar och tycker det ser fint ut. Kommande vecka ska jag gå en fortsättningskurs som ska utveckla mig som säljare. Vet inte riktigt vad mer kursen innehåller men det ska bli spännande. Mitt slutmål är att kunna sälja gamla skosulor som om det vore rysk caviar.
Men i morgon tänker jag njuta av ledighet och få mina naglar filade och lackade hos Linda. Härligt med lite måndagslyx, bra start på veckan om inte annat. Godnatt!

Börjar landa nu...

Kategori: Allmänt

Miami var underbart. Har haft lite svårt att komma tillbaks till verkligheten med jobb och vardag, och alla måsten som följer med har jag velat undvika. Längtar bara tillbaka till solen och stranden, maten och skratten. Vi hann med en hel del; krokodilerna och svävare i Everglades, en sväng till Key West och en heldag på Disney World. Jättehäftigt att se det med egna ögon och få uppleva allt på riktigt. Nånting som jag fascinerades över var att allt är stort i USA. Trodde det var en myt men när vi beställde milkshake på Johnny Rockets så fick man i princip två stycken; ett glas med grädde på toppen, och en extra kanna med det som inte fick plats i glaset. Miami levde upp till mina förväntningar och mer därtill. Vi tränade på Crunch Gym (bästa gymmet!), storsnoken blev uppraggad av 45-årige Jeff som gav sitt nummer och uppmanade oss att komma på hans homofest, vi festade på Nikki Beach men missade tyvärr strippklubben Madonna. Mycket shopping och jag besökte nog Victorias Secret sju gånger, och personalen på Guess blev storsnokens bästisar så mycket som han sprang där och handlade. Och det bästa - förlovningen!
Vi blev så sålda att vi bestämt oss för att boka om Thailandresan till USA, en vecka i New York och en vecka i Miami blir det istället. I ♥ Miami

Kärlek

Kategori: Kärlek

Den 3 mars förlovade jag mig med storsnoken i Miami
Han gör mig så otroligt lycklig!